Ce este INTEGRO GIFT Card?

Integro GIFT Card denumit în continuare și Card Cadou, este un voucher valoric pe care îl poți cumpăra de pe www.clinicaintegro.ro și pe care îl poți dărui unei alte persoane, care îl va putea folosi la rândul ei în Centrul Medical Integro o singură dată, în termen de 12 luni de la achiziție.

De ce să oferi un GIFT Card INTEGRO? Iată câteva AVANTAJE:

 • Va putea folosi cardul cadou pentru serviciile de fizioterapie, kinetoterapie sau masaj, oferite de Centrul Medical Integro având astfel grijă de sănătatea sa.
 • Primești Cardul Cadou INSTANT pe email în format PDF, așadar poți să surprinzi cu un cadou frumos chiar și în ultima clipă. Nu mai pierzi vremea cu timpul de livrare. Perfect pentru cei care nu mai au timp!
 • Cardul are valabilitate 12 luni, asadar timpul pentru valorificare este suficient.
 • Poți cumpăra Cardul Cadou de oriunde din lume, iar destinatarul va primi cadoul acasă. Fără griji, fără efort!

Cum îl cumpăr?

 1. Cardul Cadou se poate cumpăra din secțiunea dedicată la adresa https://clinicaintegro.ro/product/gift-card/, de către orice client, pe www.clinicaintegro.ro.
 2. Ai la dispoziție mai multe valori din care poți cumpăra doar una: 200lei, 300lei, 500lei (tva inclus).
 3. Cardul se plătește online, cu card bancar. Acesta nu poate fi cumpărat cu plata ramburs sau transfer bancar.
 4. INTEGRO GIFT Card se transmite doar electronic, pe adresa de email a contului tău. Cardul Cadou nu se trimite fizic și nu plătești transport.
 5. Orice INTEGRO GIFT Card devine activ în momentul în care am primit confirmarea plății de la procesatorul de plăți și va fi trimit pe adresa de email menționată în comandă în termen de maxim o zi lucrătoare.
 6. Daca plata nu se efectuează, Cardul Cadou nu este emis. Ne rezervăm dreptul de a anula orice Card Cadou care nu a fost plătit sau dacă există suspiciunea de fraudă.
 7. Cardul Cadou nu poate fi returnat.

Cum îl valorific?

 1. INTEGRO GIFT Card pot fi folosite EXCLUSIV în incinta Centrului Medical Integro ca modalitate de plata integrala sau ca reducere a unui serviciu de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj in cadrul Clinicii Integro.
 2. Va rugam sa va prezentati cu acest gift card la receptie in momentul in care doriti sa faceti plata pentru un serviciu la care ati fost programat.
 3. Pentru programari, va rugam sa accesati sectiunea "Solicita programare" din cadrul website-ului nostru sau telefonic la nr. +40-745-992-395.
 4. Perioada de valabilitate a voucherului este de 12 luni din momentul emiterii.
 5. Cardul Cadou poate fi folosit o singură dată pe un singur bon fiscal. Valoarea Cardului Cadou nu poate fi împărțită în mai multe bonuri fiscale. Dacă valoarea Cardului Cadou este mai mică decât valoarea sericiilor solicitate, clientul plătește diferența. Dacă valoarea Cardului Cadou este mai mare decât valoarea produselor, diferența nu poate fi returnată. Niciun Card Cadou nu poate fi preschimbat în bani.
 6. Prin intermediul Cardurilor Cadou poți achiziționa orice serviciu la preț întreg sau cu prețul redus.
 7. Cardul Cadou nu poate fi valorificat împreună cu alte coduri de vouchere.

Livrare

INTEGRO GIFT Card se transmite electronic, pe adresa de email a contului tău sau a destinatarului menționat in comanda. Cardul Cadou nu se trimite fizic și nu plătești transport.

Acesta va fi livrat imediat dupa procesarea platii sau la o alta data aleasa in formularul de comanda.

Retur / Anulare

Cardul Cadou este un produs 100% digital iar din acest motiv nu poate fi anulat sau returnat.

Termenul de valabilitate este de 12 luni de la emiterea lui.

Întrebări frecvente:

Pot folosi Cardul de mai multe ori?

Da, Cardul Cadou poate fi refolosit daca mai exista o suma neutilizata.

Ce se întâmplă dacă valoarea Cardului Cadou este mai mare decât valoarea produselor?

Suma ramasa este trecuta in fisa pacientului si va putea fi folosita ca discount la un alt serviciu.

Acest Regulament este valabil începând cu data de 04.12.2023, pentru toate Cardurile Cadou achiziționate începând cu această dată. CENTRUL MEDICAL INTEGRO SRL își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica acest Regulament, condițiile noi urmând a fi comunicate în termen de 3 zile pe www.clinicaintegro.ro.